Bedjestijd

Vandaag even een kort blogje, ik wou namelijk het volgende met jullie delen: een fantastisch site genaamd https://sleepyti.me/. Het is geen affiliate, ik vind deze site gewoon echt super. Sinds ik het ontdekt heb, zweer ik erbij, en wel om de volgende reden: niet meer mottig opstaan, maar iedere dag weer een uitgerust gevoel (tenzij ik écht wel te weinig geslapen heb – en dan is het gewoon mijn eigen dikke schuld).

Op de site kan je simpelweg het uur ingeven dat je wilt/moet opstaan, en dan berekent het wanneer je naar bed zou moeten gaan om tussen twee slaapcycli in wakker te worden. Of je klikt gewoon op ‘zzz’, om te weten wanneer je best opstaat als je gewoon nu gaat slapen. Geweldig gewoon!

Knuffel van hartje <3

Een gedachte over “Bedjestijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close